Ga naar de inhoud

Bier / Witte Wijnen

Wijnkaart

BRAND UP PREMIUM  FRIS PILSENER -   ITALIAANSE WIJN  -  SCHULP FRUIT - EN GROENTE SAPPEN   

Brand Urtyp Premium fris Pilsener

Wellicht het smakelijkste en meest kostbare pils in Nederland, gebrouwen in Wylre, Limburg, het was het eerste speciaal bier in Nederland geintroduceerd op 1 Mei 1952 door Guus Brand de toen eigenaar van de brouwerij en op TeXel alleen hier van de tap verkrijgbaar aan de bar en als aperitief aan tafel voor uw diner

As one of TeXel's Smallest Restaurants with only Six set Tables for Dinner and one Shift an Evening,
Booking a Table in Advance means and is possible with at least a 2 Course Dinner per person with a Starter per person and a Main Course per person


Als èèn van TeXels kleinste restaurants met slechts 6 gedekte tafels om te dineren en èèn zitting per avond betekent het reserveren van een tafel en is mogelijk met tenminste een 2 gangen diner per persoon, met een voorgerecht per persoon en een hoofdgerecht per persoon

En u kunt kiezen en genieten van èèn van onze uitstekende Italiaanse- o.a. “Slow”-,Organische-, Demeter- wijnen of kiezen voor de Schulp fruit- en groente sappen om uw diner te begeleiden


De geopende fles met wijn kunt u mee naar huis nemen


WIJNKAART

BRUISENDE  WITTE  WIJNEN:

Sprankelend Italiaans

Prosecco Vino Spumante Brut ‘Íl Vino dei Poeti’ per flesje 2oo ml  12,50  

The grapes for Fattoria La Vialla’s "Metodo Classico" wines (the Italian Méthode Traditionnelle) come from the Oltrepò Pavese area, where we grow Pinot Nero, the undisputed king of that land, excellent home of sparkling wines and bubbly. The Méthode Traditionnelle is the most important and arduous method for making sparkling wine, but it gives exceptional results. It is characterised by extremely slow refermentation in the bottle and lengthy maturing of the wine in contact with the yeasts. It’s the method used to make the world’s most famous champagnes. La Vialla’s “Metodo Classico” wines are guaranteed organic, they are Extra Brut with very fine perlage, = Millesimati and have to accompany aperitifs or even an entire menu.

2017 Cuvee N 1 Metodo Classico Millisimato Extra Brut D.O.C.G.
100 % Pinot Nero
Blanc de Noirs
Vino Biologico Organico / Bio Vegan
Aged for Minimum 49 Months in the Bottle resting on its Lees
Ageing Potential: 7 years
90,00

STILLE  WITTE  WIJNEN:

Toscane

2020 Pievina di Spedale Bianco di Toscane I.G.T.
Indicazione Geografica Tipica
Chardonnay, Sauvignon Blanc, Vionier, Traminer
Vino Biologico Organico / Bio Vegan / Demeter
Ageing Potential: 10 years
85,00

Le Marche:  

2021 Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico Superior  D.O.C.G.
100 % Verdicchio
Ageing Potential: 2 years
Vino Biologico Organico / Bio Vegan
67,50





Terug naar de inhoud