Go to content

Main menu:

Koude Voorgerechten

Menu Restaurant

Spijskaart

Koude voorgerechten

               

Gerookte Ierse paling


Antrim, een graafschap dat tot de mooiste van Ierland wordt gerekend, heeft negen valleien, Glens geheten en elk van deze groene dalen heeft zijn heel eigen karakter.

Samen vormen zij een lieflijke en romantische combinatie van rivieren, watervallen, wilde bloemen, kruiden en vogels.

In Antrim is ook het grootste zoetwatermeer van Ierland, Lough Neagh, waar de door ons geserveerde paling wordt gevangen.

                                                                                                         
Gerookte Wilde zalm


De paaigronden van de Atlantische zalm liggen in de bovenlopen van de rivieren in Europa,  Noord - Scandinavië, Ierland en Schotland
.
                                                                                                       

Texelse garnalen


Worden dagelijks rondom Texel vers gevangen door Anita en Erik Kalf met hun de  hun kotter de TX 65 en daarna gepeld door Pelcentrum Kant bij Lauwersoog.


Met een cocktailsaus geparfumeerd met de zilte Schotse Single Malt Whisky van het eiland Islay,  Lagavulin.


Back to content | Back to main menu