Ga naar de inhoud
Restaurant Het Kompas

Sinds 1981

In verband met de  Corona Crisis
Alleen op reservering +31 -(0)222 - 319360
en uitsluitend tafels voor 2 personen

Verwacht 48,50 - 37,50  voor een hoofdgerecht
.
   info@www.whiskybarplaza.nl

We accepteren geen pin & credit cards
U kunt wel  mobiel bankieren

Het origineel



North 53o 01o 34”  Eastern longitude 4o 45o 11"

Het Kompas is een van de eerste leden van  Slow Food in Nederland

Slow Food gesticht in 1986 door Carlo Petrini In Bra in Piemonte, Italië

Lid van La Vialla  Vino Biologico Organico / Bio Vegan, Toscane, Italië

Slow  Food is een mentaliteit, neem de tijd om te drinken en te eten

Slow Food is een terugkeer naar echte waarden, zoals tijdloos, duurzaam, lokaal en biologisch

We verwerken alles wat we zijn in alles wat we maken

Het belangrijkste ingrediënt bij koken is tijd

We waren groen voordat het modieus werd

Kleinste restaurant van het eiland

Waar de tafels zijn gedekt

Landelijke keuken

Met geboren, geweid en geslacht Texels lams- en rundvlees
geserveerd in royale porties

Waar de groenten in een dampende schaal op tafel komen

De smaak van vroeger

Kruiden uit eigen tuin
Klassieke muziek

We geloven Texel
We geloven in mensen

We geloven  in authenticiteit, herkomst en traceerbaarheid
We geloven in slow

De goede dingen in het leven bestaan nog steeds
We volgen geen trends
We geloven in wat we doen
En dat is wat we zijn

&

The Scotch Whisky Bar

De eerste in Scotch Vintage-, Single Malt- & Single Cask Whiskies

Veel verschillende Scotch Single Malt Whiskies from the S.M.W.S.

Elke fles is uniek

The Living Cask

Nosing & Tastings sessies
om 15:00 uur en 's avonds
op reservering

The Scotch Single Malt
Whisky Movement
We started it






Foto Wolbert H. Poelmann
Terug naar de inhoud