Nagerechten
Menu Restaurant
Nagerechten / To Finish
Wentelteefjes
14,50
In Duitsland Armer Ritter, in België Verloren- of Gewonnen Brood, in Frankrijk Pain Perdu genoemd, terwijl dit gerecht in het Verenigd Koninkrijk Poor Knights of Windsor wordt genoemd en in Zwitserland Fotselschnitten.
3 sneetjes brood geweekt in een mengsel van geklopte eieren en melk, gebakken in hete boter en geserveerd met kaneel en suiker.
Toen Catharina di Medici in 1533 in Frankrijk met Henri II trouwde, nam zij haar Italiaanse kok Buintalenti mee, die het Franse hof voor het eerst consumptie ijs liet proeven.
IJs met likeur en slagroom
12,50
IJs In het potje, met warme vruchten en slagroom
12,50
IJs met advokaat, warme chocoladesaus en slagroom
14,50
12,50
Francois A. Boildieu ( 1755 - 1834 ) was een Frans operacomponist van o.a. La Dame Blanche.
Auguste Escoiffier ( 1847 - 1935 ) één van de meest beroemde Franse koks, noemde dit gerecht naar deze opera.
Auguste Escoiffier ( 1847 - 1935 ) één van de meest beroemde Franse koks, noemde dit gerecht naar deze opera.
IJs met warme chocoladesaus en slagroom.
12,50
Dessert Wijnen
2014 MOSCATO PASSITO I.G.T. 12,5 %
Marche Registrato
Indicazione Geografica Tipica Terra Siciliane
Imbottigliato da Fattoria La Vialla di Gianni, Antonio e Bandino Lo Franco,
Societa Agricola Semplice, Castelnuove Subbiano.
Gemaakt van 80 % ZIBIBBO, 10 % GRILLO, 10 % SAUVIGNON BLANC
In geur en smaak , intens fruitig aroma, abrikoos, vijgen, rozijnen, vanille en
vruchtenconfiture. Vol en fluweelzacht
per glas 10,00
2006 VIN SANTO DEL CHIANTI I.G.T. 16,5 %
Marchio Registrato
Denominazione di Origine Controllata
Imbottigliato da Fattoria La Vialla di Gianni, Antonio e Bandino Lo Franco
Societa Agricola Semplice, Castelnuove Subbiano
Gemaakt van 60 % Malvasia del Chianti en 40 % Trebbiano Toscane.
In geur en smaak zanddeeg, gedroogde vijgen, rozijnen, rozenbottel, dadel, morel.
Lange afdronk, zoet en fruitig met sinaasappelmarmelade.
per glas 15,00