Go to content

Main menu:

Bijna vergeten Texels lamsvlees

Menu Restaurant > Warme Voorgerechten


Bijna vergeten Texels lamsvlees


Warme voor - en tussengerechten

Voorgezouten


Lamsniertjes

Boonvormig orgaan, gelegen aan de rugzijde onder de wervelkolom.

Van de varken- runder- kalfs- en lamsnier is de laatste het smakelijkst en is ongeveer 70 gram.

Lamsniertjes  zijn heel rijk aan vitaminen en ijzer.

In mosterd - roomsaus, bereidt met zeekruidenmosterd, een Waddengoud produkt.  
                                                                                                                     

Lamszwezerik

De culinaire naam voor de thymusklier, een orgaan in de hals en bij het hart van het lam.

Verschrompeld in het tweede levensjaar en gaat dan over in  een vetrijk bind- weefsel.

Lamszwezerik geldt als exclusief en als een delicates
se.

Lamszwezerik in champignon - roomsaus.
                                                                                                                    

Back to content | Back to main menu