Ga naar de inhoud

Book about The Kompas

Others > Others

Stefaan van Laere
Het Moutmysterie

Davidsfonds/Literair . ISBN 978 - 90 - 6306 - 590 - 4


Een internationaal schandaal zet de Schotse whiskywereld op zijn kop. Whiskyliefhebber en Europol commissaris George Bracke is de geknipte persoon om op onderzoek te gaan. Hij neemt zijn grote baas Tony Diageo mee op sleeptouw doorheen Schotland. En heeft er de tijd van zijn leven in hun zoektocht naar de verantwoordelijke daders voor de piraatwhisky die ineens op de markt komt. Bracke maakt kennis met de grootste namen uit de whiskybranche, onder wie een excentrieke Lord die hem een handje toesteekt.

De sfeer wordt grimmiger wanneer in Texel een dode valt in een whiskyrestaurant. De internationale politiek en de whiskyindustrie dringen aan op een snelle oplossing. Wanneer er meer doden vallen bij een feestje in een pub, staat de whiskywereld helemaal op zijn kop. Bracke zit met de handen in het haar.

Stefaan van Laere
is auteur van fictie en non-fictie voor jeugd en volwassenen. Het moutmysterie is zijn zesde thriller met commissaris George Bracke in de hoofdrol. De twee grote liefdes van de auteur, Schotland en whisky, vormen de ideale achtergrond voor dit mysterieuze en spannende verhaal.

Overpeinzingen Één, losse gedachten van een culinair uitgever
door Norbert Koreman
Uitgever van o.a. Culinaire Saisonnier

ISBN 9789490021023
Zie ook bij Glen Garioch Distillery op de website.

Voorgoed Anders,
 het verhaal van een afscheid door Gerarda Mak
ISBN 978 - 90 - 492 -0013 - 08

Het Winnende Lot, mis het niet!

Door Cor van Rouwendaal  i.s.m. Elly A. van Rouwendaal - Spronk
Uitgever: Bakkerbaarn ISBN  978 90 70644 34 5

Bladzijde: 19Terug naar de inhoud